Organizaţia de Tineret ANRM este cel mai dinamic grup din cadrul Alianţei, cuprinzând tineri între 18 şi 35 de ani.

sigla

Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (A.N.R.M.) are ca obiectiv readucerea României pe cursul său firesc prin revenirea la monarhia constituţională, cu actuala Casă Regală a României, din respect pentru adevărul istoric și, mai ales, ca o investiţie de viitor. România are încă o şansă ce nu trebuie ratată.

Alianţa noastră cuprinde oameni din toate provinciile istorice ale României actuale, de toate vârstele şi mai ales tineri. Întrebată fiind la 25 octombrie 2014 de eventualitatea revenirii la monarhie, Majestatea Sa Regina Margareta a răspuns: „Cât timp tinerii sunt alături de mine, sunt pregătită pentru orice.”

Ea este Naţională întrucât demersul nostru, respectând valorile tradiţionale ale românilor, pune la loc de cinste forma care a asigurat continuitatea, echilibrul şi unitatea naţiunii române: rând pe rând am avut voievozi, apoi domnitori și regi.

Suntem pentru Restaurarea formei de guvernământ tradiţionale pentru că, astfel, România îşi va putea regăsi calea în rândul naţiunilor iubite şi respectate.

Monarhia constituţională instaurată în secolul al XIX-lea a pus România pe harta Europei între cele mai prospere și civilizate țări. Astăzi, majoritatea Regatelor sunt stabile din punct de vedere economic, social şi politic.

A.N.R.M. nu este afiliatã niciunei tabere politice, dar este deschisã membrilor şi simpatizanţilor tuturor partidelor.