Organizația de Tineret a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei a adresat un mesaj aniversar Excelenței Sale Domnișoara Elisabeta-Maria Elena Bianca a României Biarneix, fiica Alteței Sale Regale Principesa Sofia, cu ocazia împlinirii vârstei de 21 de ani.

Precizăm că obiceiul de a adresa acest mesaj a început în anul 2016, cu ocazia primei apariții în țară a Domnișoarei Biarneix (17 ani), odată cu funeraliile Reginei Ana a României. Mesajul a fost adus la Palatul Elisabeta în persoană de domnul Răzvan Apetrei și domnul Tudor Vișan-Miu, Președintele Onorific – respectiv – Președintele la acel moment al organizației.

Obiceiul a continuat cu ocazia majoratului, salutat cu ocazia mesajului din 2017 (18 ani), precum și în anii următori.

Redăm mesajul:


Excelenței Sale

Domnișoara Elisabeta-Maria Elena Biarneix

Excelența Voastră,

Ne face plăcere să vă adresăm, ca în fiecare an, cele mai călduroase urări din partea tinerilor români atașați de Coroana Română.

Ne bucură în mod deosebit faptul că România devine tot mai prezentă în viața Voastră. Sperăm să găsiți aici frumusețea comunităților care pun bucuriile înaintea primejdiilor.

Animați de cele mai loiale sentimente față de Dinastie și Națiune, privim și noi, ca toți tinerii de vârsta noastră, spre viitor. Ne încredințăm că, având modelul Reginelor României și al Mătușii Voastre, Custodele Coroanei Române, laolaltă cu îndrumarea Principesei Sofia, veți găsi cea mai bună cale de a Vă implica în prezentul românesc.

Oricând veți găsi în rândurile noastre tineri dornici să contribuie la o lume mai bună, în care buna înțelegere să însoțească munca.

Cu prietenie și devotament,

Răzvan Apetrei, Președintele Onorific al Organizației de Tineret a Asociației Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei

Teodora Constantinescu, Președintele Organizației de Tineret a Asociației Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei